2010.03.28. Vasárnap

Kész.Vagyis hát egyenlőre készen van Bea, vagyis hát vissza van bele pakolgatva minden ami benne volt sőt több is :) Sikerült egy 4 napos hétvégét összehoznom ,ennek első két napja a szerelésé volt. Szombaton 9 óra magasságában folytatódott a szerelés első körben a nyári papucsok felvétele volt amikkel annyi volt a baj hogy a jobb elején hozzáért valamihez a kerékcsavar pár milliméter letol és már nem is karistol. :D Sok apróság volt  amit még kellett csinálni, repült az idő olyan 5 körül érkezett the.boss mint felmentősereg, ha már jött kapott is melót :D megkapta a hátsó lökhárító felszerelését a lámpákkal együtt mivel vékony keze van talán könnyebben boldogult :D . Szépen ránk sötétedett 9 után hagytuk abba, eléggé zabásan :D amit barátnőm orvosolt köszi neki :) .
 Vasárnapra is jutott délelöttre pár apróság,belső tükör átlátszó burák feltétele izzófestés. Még a múlt héten felvettem kapcsolatot egy pápai márkatárssal a www.126.hu - n és délutánra összejöttünk kapcsolatot építeni, jól sikerült találkozó volt,3ra nőtt a környékbeli aktiv kispolskisok száma :) .Dávidnak meséltünk the.boss-szal a nyári tali élményeinket meg a klubtagság előnyeit.Bízom benne hogy a nyári talira már három autó rajtól Pápáról.
The.boss mondta hogy  kagylós 100as benzint tankolt és meg van táltosodva Dennis.Ezen felbuzdulva mivel Bea hasa eléggé üres volt kapott pár litert a legjobbikból hát észrevehető a különbség csak úgy hasítottunk a város utcáin, szerintem kicsit csendesebb a motor illetve dörmögősebb a hangja :) .Azért nem visszük tulzásba de néha kap ilyen turbólöttyöt is :)
pápai csapat pápai csapat 2

Kommentek

Csacsa

Szép lett Bea :) :) :) :) :) :)

raver

Kondráth Csaba #42912:
köszi egyenlõre a festés még várat magára de ez a meglévõ szin sem annyira gázos, fõleg ha le van mosva :)

Siffi

Korrekt. :) Egyre jobban szélesedik a gyõri szekció. :P

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!