Ultrabalaton 2013

 

Kilométeróra állás:

GEZa: 51346km

 

Ahogy ígértem, pár sor a hétvégén megrendezett Ultrabalatonról. Idén is Taky-t k kísértük. A csapat nagy része már Pénteken megérkezett Dömiék nyaralójába, mi csak szombat reggel tudtunk menni. Rögtön indultunk is a rajthoz a ClubAligába. A közös rajt után Barbi kezdte meg az egy kört. Ja, 212km az egy kör. Minden futó elindult a maga első szakaszához, és persze, ahogy lehetett igyekeztünk ott lenni egy két váltóponton bíztatni az aktuális futónkat. Szépen haladtunk a tervezett beosztásnak megfelelően, jól kidolgozott stratégiával sikerült mindig informálni a csapat többi tagját, hogy éppen ki hol tart.

Mivel Takynak az első és második szakasza között elég sok időnk volt így bőven belefért egy kajálás is Keszthelyen, bár ennek az előzménye elég viccesre sikeredett.

 

Az eleje kb: így zajlott:

- Hova menjünk kajálni?
- Nem tudom.
- Akkor keresek valamit a Gps-n
- Jó.
- Juventus étterem jó lesz?
- Nagyon is.

 

Nagyon megörültünk a helynek elsőre, mert mind a ketten Juventus szurkolók vagyunk, szóval ezt a helyet látnunk kell, ennünk kell ott. Meg is érkeztünk, hát egy kb. 30 éve nem működő szocreál kinézetű étteremről volt szó, hát ez mégsem az, amire MI gondoltunk. Gyors kör a városban és találtunk is egy nagyon szimpatikus kajáldát ahol olcsón és nagy adaggal jól lehetett lakni. Majd miután tele volt a hasunk, elgurultunk a váltóponthoz pihenni. Taky futott mi autóztunk, jó beosztás ez így. Az utolsó etapra már azért érződött, hogy fárad mindegyikünk, így miután kész lett, egyből mentünk is vissza a ClubAligába. Kicsit pihentünk megérkeztek FanTomee-ék is. Nemsokára rá jöttek a többiek is autóval, kivéve Julit, aki futva jött. Az utolsó pár méteren ismét közösen futottak a célig.

 

Bringásaink is kitettek magukért. Igazán jól mutattak a biciklik az utánfutókkal.

Hatalmas Tisztelet Futóinknak és a Bringásainknak.

 

A futó csapat:

Juli, Barbi, Bogi, Kasia(POL), Laceeee, Taky, Pocok, SÜN, Áron, Fantomee.

A kísérők:

KeMa, Gyulinho, Pety@, Dömi, szudas(és Helena), raver(és Gabcsi), Hubo(és Adrienn), Holló(és Anikó ;) , Szabina, Nagy II.

A bringás csapat:
Parasonic, baz, titán.

 

GEZa szépen teljesítette a 430km-es távot 5 literes fogyasztással.

logó GEZa Taky KeMA és Juli a futó csapat

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!