Akku probléma , és pár apróság beszerzése

Kilométeróra állás:

BEA: 9134km

GEZa: 48836km

Ha már tél akkor legyen egy kis akku probléma is. A jótállási idő után 3 hónappal sikeresen megdöglött BEA-ban az akksi volt itthon egy használt de remélhetőleg jó állapotú akku. Feltöltöttem, bepakoltam a helyére és indít szépen. A kondin lévő feszültség mérő szerint 14.2 a töltés teljes világítással. A másik akkuval ez 13.7 körül volt. Bíom benne , hogy ez a pót akksi kihúzza még egy darabig.

Dávid szólt, hogy van egy munkatársa akinek valamikor volt polskija , az autó már nincs meg,de több doboznyi cucc még igen. El kellene mennünk hozzá és nézzünk körül.A mai napon ez meg is történt, Dávid elhozott nem kevés karbit,ac-t , és jó pár aprsógágot ami még jól jöhet neki . Én sem nagyon maradtam le :) hardy, menesztő , piros gyertyakábel , kondi , 2db jó állapotú Debica gumi , felszabályzott fékdobok,új fékpofák, vezeték, gyári szerszámos műanyag doboz szerszámokkal. :)

Kommentek

Kopányi Sándor

Nekem is igértek hasonló pangó készletet, remélem hamarosan megkaparinthatom :)

raver

Kopányi Sándor #54055:
Bíztunk benne, hogy hátha előkerül egy két ritka kincs , de nem.Azért nem vagyunk szomorúak. :) Jó is az ilyenekben kutakodni.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!