villám műszaki vizsga

 

Kilométeróra állás:

BEA: 7285 km

GEZa: 46960 km – történt egy kis elírás, innentől remélhetőleg nem keverem meg a számokat , ez most a korrekt, tuti. :)

 

 

Közelgett a műszaki vizsga időpontja BEA-nak, így a hétfő délelőttöm azzal telt, hogy leszedjem a szükségtelen apró extrákat. Belenyúlt ez a projekt a kedd délelőttbe is.

Ahogy végeztem, felhívtam őket mikor tudnak fogadni átvizsgálásra. Tudtak fogadni azonnal. Átvizsgáláson minden rendben volt, így hát visszaálltunk a vizsgapad elejére, hogy ugyanezt végigcsináljuk kamera előtt is.

9:30kor indultam el itthonról, 11:30 itthon voltam. Tetszett nagyon.

 

Egyedül a bal hátsó lengéscsillapító volt egy kicsit gyengébb, de még határértéken belül volt. Következő vizsgára tuti cserés lesz.

 

Mivel GEZa-n nincs tolatólámpa gondolkoztam, hogy adok neki egyet , volt itthon egy ami nem műanyag lökhárítóra való , és nem is olyan lökös van fenn amire lehetne tenni, Így egy eléggé szokatlan helyet találtam neki. Egy kép van róla, akinek véleménye van, ne tartsa magában. Egyelőre messziről raktam oda, hogy mégis hogy nézne ki.

friss új :) fékmérés jó, nem jó itt ? :)

Kommentek

Sztancsik Viktor

Gratula a sikeres műszakihoz! Tolatólámpa meg elég szokatlan helyen van. Első ránézésre nekem nem jön be, de lehet, csak azért, mert nem a megszokott helyen van. :)

raver

Sztancsik Viktor #53758:
Köszi, pontosan ezen a véleményen vagyok. De ugye erre a lökösre nem lehet feltenni a megszokottat, és kellene valami amikor sötétbe kell tolatgatni akkor jól jönne valami. Egyenlőre semmi nincs , szal, valami kellene. :)

piciHuBo

Lökös tartóvasára rakjad. Lefele lógatva. Pont fasza lesz.

raver

piciHuBo #53760:
Gondoltam arra is , de nagyon közelinek tűnik a kipu, vagy nem?

Pety@

raver #53761: Miért nem teszel fel egy újfajta hátsó lököst, és akkor nem kell agyani, hova kerüljön a tolatólámpa. Sőt, akkor akár kettőt is tehetsz belőle, a ködlámpa helyére mehet még egy, olyan fényár lesz mögötted, hogy napszemüvegben kell majd tolatnod... ;)

raver

Pety@ #53764:
A baj annyi csak, hogy egy felújításra szoruló újfajta lökös van itthon - ez orvosolható. De nincs hozzá tartóműanyag a lámpákhoz-elvileg lehet ezt is csinálni , és egyenlőre nincs hozzá való ködlámpa/tolatólámpa sem, bár az autóboltban ígérték,hogy tudnak hozatni. A fényképen látható megoldás egy gyors kényszer szülte ötlet lenne. :) Bevezetékezve be van a ködlámpa is akkor azt raknám már a bal oldalra , mert úgy való :) Meg hát tudod, hogy szemüveges vagyok, és szemüveg nélkül tökmindegy mekkora fény van nekimegyek bárminek, nem hogy ha még napszemüveget veszek fel. :D

Buszos Petya

Nagyon lent van, padka mellé tolatásnál könnyen oda lehet baszni. A balos lökhárító-tartónál szerintem simán jó, és még a kipufogótól is messze van úgy.

raver

Buszos Petya #53772:
Közelinek tűnt a kipufogónál, de ha te mondod. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!