Nosztalgia jármű fesztivál Tósokberénd

Autó : GEZa

Kilométeróra állás: 46400 km

 

Voltunk a tósokberéndi nosztalgia járműfesztiválon :) Bottika szólt, hogy lenne kedvünk elmenni és erősíteni a kispolskis szekciót, ráértem,mentünk. GEZa-t szemeltük ki erre a célra. Már az elején kiderült, hogy megérte átmenni, mert jöttek érdekes szép járgányok.

Minden szépen ment volna ha pár napja vásárolt telefonom nem lenne szarabb mint amit lecseréltem. Fele időben lemerült nem értettem, hogy miért. Itthon néztem meg,hogy a képek nagy részét automatikusan feltöltötte önhatalmúlag a g+-ra. Így már értem miért kaptam egy üzenetet hogy elfogyott az adatforgalmi keretem, és tetőzte, hogy a farmotoros ikarus külső belső képeit nem mentette el mert szerinte megtelt a kártya, hmm… még 0.5g üres hely volt rajta. Sebaj így is lett több mint 160 kép.
Az ikarus sofőrjével beszélgettem, mondta, hogy nem volt egyszerű útja Győrből, mert meg kellett állnia vele vagy 4szer, mert elment az olajnyomás melegen. :)

Itt csak pár kép a többi a linken megnézhető.
https://plus.google.com/photos/113250288322281593510/albums/5772854518883180129

Alakulóban a fiat sor ez nagyon állat volt :) Volt rengeteg motor is. ilyet se látni mindennap Vagy ilyet? Így szerintem még aranyosabb :)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!