Készűlődés,Visszaalakítás

Kilométeróra állás: 5750km

Lassan eljön az a nap amit minden polskis marhán vár, a nyári tali. Neki álltunk mi is készülgetésnek. A nagy hír ezzel kapcsolatban hogy úgy néz ki hogy lejut mindkét autó. :)

 Dömi vasárnap az esti órákban érkezik GEZa-ért és viszi Veszprémbe hogy csütörtökön vele jöjjön Agárdra. Amit előre is köszönök neki.Technikailag rendben van az autó , a biztonsági mentőcsomagot összekészítettem. Gond nem lehet.

Az elöző bejegyzésben írtam hogy vissza lesz alakítva BEA motortér tetője. A mai napon a tettek mezejére léptem és már gyári formában van újból. Voltak pozitív és negatív dolgok vele : Hűtés szempontjából nem volt gond , sőt , esőben is ha meg volt nyitva egy csepp víz nem jött be. Szerelés szempontjából volt vele bajom , bármit kellett nézni, le kellett hozzá venni, na ez volt vele a legnagyobb bajom. :) A zár visszarakása illetve a beállítással volt egy kis szívás , de ment azért viszonylag simán. Festettem izzót is mert a jobboson nem volt nagyon festék. Kiscsomag készen , gond nem lehet, azokat megoldottuk az UB előtt. :)

Készülget természetesen GEZa feje felé a tető is , pár  léc hiányzik már csak és készen leszünk. :)



motortér tető

Kommentek

Sztancsik Viktor

Biztos nem volt rossz hűtés szempontjából, de szerintem igazán az 500-asokon nézett ki jól ez a megoldás. :)

raver

Sztancsik Viktor #53459:
Most megint úgy néz ki mint a p126-os hátulja. :)

KeMa

Sokkal jobb így :)

raver

KeMa #53464:
Köszi. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!