Tavaszi bejegyzés

Kicsit változtatok a bejegyzéseken minden bejegyzésnél felírom az aktuális kilométeróra állást mint ahogy pár klubtársnál láttam.

Kilométer óra állás:2999 km

Ez a következő blog tartalom jegyzéke:
1. Tavaszi rövid kirándulás szudasékkal.
2.Tartalék alkatrészek
3.Vezérmű lánc szakadás Petinél.
4.Nyitható hátsó oldal ablakok + nyári gumi + karbantartás

1. Szinte az első tavaszi napra összehoztunk egy kis összeröffenést szudasékkal Győrbe. Mivel elég régen nem találkoztunk éppen itt volt az ideje. Egy rövid autókázás után az óváros tér közelében leparkoltunk , majd egy szép kis sétát tettünk a parton és persze a történelmi városrészben is. Még mindig szép, és jó volt a parton is leülni az ágyúkra és beszélgetni egyet, majd meglátogattunk egy vendéglátó ipari szak egységet hogy jól is lakjunk. :) köszi mégegyszer a kellemes délutánt. Egy kép persze felkerül ide is a két Gabiról. :)    
2. Burn (Peti) egyik ismerőse mondta hogy vannak polski alkatrészei nagyon sok minden: önindító , generátor , karbi , ac-pumpa , fétengyelyek, stb , sikerült vele megegyeznem és tegnap este el is hoztam tőle. Sok mindent megtartok belőle, de jópár dolog kerül eladásra amiből már nekem is van itthon.
3.BurnPeti itt járt nálam múlt héten, haza fele ment de alig jutott el pár kilométert és telefonált hogy megállt  füsti. Mentem menteni majd egy kis külső segítséggel elhúztuk hozzánk.  Rögtön kiderült hogy vezérmű lánc szakadás szaga van az egésznek. A hét elején hazavontatták Petiékhez ,majd ügyesen meg is oldotta Peti a lánccserét.
4.Március közepén felkerültek a nyári gumik, de ezt lehet hogy már írtam. :) Tegnap mivel jó idő volt gondoltam itt az ideje megcsinálni a kötelező karbantartást , a megszakító hézag volt kicsi kisebb a kelleténél. A féktelenül projectnél elkezdtük berakni Petivel a nyitható hátsó oldal ablakokat , de voltam olyan ügyes hogy egy fület sikeresen eltörtem.Ezt most orvosoltuk egy kis lemez darabbal , nem észrevehető , a funkcióját ellátja. Persze tervben van a fül beszerzése , de addig remélem kibírja.
Mértem többször fogyasztást és nagyon meg vagyok elégedve mert  az átlag  5l alatt van,  4.6 , 4.8 volt a  két legjobb a legrosszabb pedig 5.3 volt. Szóval a télen OGy-től vásárolt felújított karburátor beváltja a hozzáfűzött reményeket.

két Gabi :) nyitható oldal ablak,  már a bal fele is nyitható :D csúnya látvány

Kommentek

obrotka gyula

Két fogaskereket el tudnád nekem hozni a szombathelyi talira? Köszi! :) :)

Olajat cseréltetek utána amúgy? No meg a teknőt is érdemes levenni egy ilyen után és még akkor sem tuti a siker.

raver

Szóltam Petinek , ha eddig még nem dobta ki akkor ne tegye. :)

Biztos cserélt olajat is , azt tudom hogy a régi motor vez.fedelét tette fel. Ehhez most nem volt közöm. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!