2011.04.24. Vasárnap

Nem egészen saját autóval történt de mégis érdemes megemlíteni a szombati napot.
Hét közben szólt Nudli márkatársunk hogy nem igazi a kuplungja.Szóltam Adriánnak hogy hétvégén lehet olyat csinálunk amit még nem. :D
Gyülekezés a műtétre Szombat reggel volt Adrián meg is jött időben és kitaláltuk hogy kellene valami emelvényt összedobni mert néha jól tud jönni valami ilyesmi. Volt pár betontömb meg vasbeton rúd, pillanatok alatt összeütöttünk egy emelvényt.Telefonál Nudli hogy ott ragadt a tesconál, Menjünk érte.A parkolóban összefutottunk azzal a trabis sráccal akinek autóját pénteken megnéztem,szép lett.Ott a parkolóban nem tudtuk beindítani mert lemerült teljesen az akksija és mivel alig fogott a kuplung betolni sem sikerült, vontatás hozzánk. :)

Majd rögtön emelvényre fel , és elkezdtük szétszedni amit lehetett alulról , majd garázs és szétbontottuk a felső csavarokat váltó motor között.Annak ellenére hogy most szedtünk ki motort először egész jó ütemben haladtunk.Nekem a donor motoron volt jó állapotú kuplung tárcsa azt tettük be.Persze ha már motor kinn van érdemes kipucolni a motorteret és a motort is.Na meg a váltót és mindent. :)
Mivel újonc autójáról van szó szépen rábíztuk a szennyes melót. :D Kicsit féltem a visszarakástól de azzal sem volt különösebb gond.Persze pucoltunk karbit,állítottunk gyújtást stb,meg kicseréltük a váltótartó gumibakokat is mert eléggé hervadtak voltak.

Készen lettünk, indult a motor is a kuplung is lett , Ancsi ötletére hirtelen házibulit csináltunk nálunk, így a szerelés után, estében beszélgetős -táncikálást rendeztünk. :)
Pici szépség hiba azért volt az egészben hogy Nudli autóján nem volt töltés és ami egy következő projektben oldunk meg.

Megbeszéltük hogy eddig ez volt a legnagyobb kihívás a szerelésben nekünk hogy a motort kellett kivenni , következőre keresünk még nagyobb feladatot. :) Lassan beletanulunk. :)

Köszönet rovat:
-Tunyinak a telefonos segítségért
-Gabcsinak(páromnak) a finom ebédért amit a 3 éhes szerelő belapátolt :D
-Adriánnak Nudlinak a jó hangulatért
-Ancsinak a házibuli ötletért. :)



trabi emelvényen a beteg. :D ennyi autó volt az udvarunkon ilyen volt a motortér ilyen lett a fordított sz*ró pozízicó ez volt a kuplung tárcsa

Kommentek

tunyi1986

nincs mit raver :) Kuplungtárcsa szépen meg égett :D

raver

tunyi1986 #50669:
Amikor levettük a burkolatot már éreztük hogy valami ilyesmi lesz volt rendesen szaga is.

Andrei

mekkora hegyre kell felmenni, hogy ilyen tárcsám legyen nekem is? :)

raver

Andrei #50688:
Nem tudom, de idõs nénié volt az autó , lehet hogy az is elég ha keresel autódnak valami nagymama korban lévõ nénikét és odaadod neki egy két hónapra. :D de inkább ne tegyél ilyet. :D :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!