2011.02.05. Szombat

Előző bejegyzésben írtam hogy szétszéledt a ménes az akksiban , most az önindító lett tudathasadásos, ez kb 3 hete kezdődött mikor is nem tekert az új akksival sem, éppen itt volt Adrián gyorsan könnyen betoltuk , majd teló Csanaknak hogy milyen tippje lenne,majd a szervizkönyvben is kitárgyaltuk a lehetőségeket.Gyors megoldásnak jó volt hogy kicsit megkocogtattuk és lám működött , tudtam hogy nem lesz így hosszú életű  , de bíztam hogy legalább tavaszig kibírja, hát nem... :( :) .
 A hét elején megkért Dömi hogy a pápai clubos boltból hozzam el a balos első külső doblemezt , és ekkor megbeszéltük egy esetleges önindító cserét a hétvégére , beszereztem az új szénkeféket mert ezt valószínű úgyis cserélni kell. Ma délelőtt megcsináltuk, biztos ami biztos alapon elvittem a donormotorból származó önindítót cserealapnak.Jól tettem.Szétszedtük a donort, ami meglepően jó állapotnak örvendett és működött is :D , még a szénkeféket sem kellett kicserélni. Dömi hatható és gyors közreműködésével régi le majd "új" fel , próba indítás okés, még kétszer az is okés, halk kellemes hangja van , a "régi"nek biztos hogy akadnak bajai de majd felújításra kerül és jó lesz tartaléknak.

Köszi Dömi a segítséget. :)

Közben lett egy új márkatársunk pápáról ő Nudli becenévre hallgat egy kép van autójáról , pár apróságot már megnéztünk autóján egész korrekt állapotban van.

Ja igen utóirat:
1.kb másfél hete szólt Adrián hogy neki is megállt az önindítója, hmm véletlen?? :D :D ma délelőtt csörög Dömi telója Andrei volt hogy nem-e tud neki segíteni itt van Veszprém mellett és önindító gondjai vannak - asszem' elhagyott valami csavart. :)
hmm.. :D :D véletlen? :D
nudli autója  rAMBo :) önindító a jó :) kissé kopottak a fogaskerekek is,de más baj is van.

Kommentek

Andrei

nem valami csavart hagytam el, hanem az összest, ami rögzíti az önindítót a váltóra
veszprém felé az autópályákon 95-tel toltam, gondolom kirázódott

veszprémben az obiban vettem 8x50-es csavarokat és rögzítettem, cserébe haza az M3-on végig 100-105, de még megvan a felfogatás :D

raver

Andrei #49601:
Nem figyeltem hogy mit mondott pontosan Dömi, csak hogy csavarelhagyás esete van fennforgásilag :) , örülök hogy sikerült megoldanod a helyzetet. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!