2010.11.21. Vasárnap - gömbcsukló

Sajnos Zozyk árulja autóját... ebből sikerült jól járnom.Mivel a kis autót extrákkal együtt nem sikerült eladnia , egypár dolgot elad külön külön így beszéltük meg hogy igényt tartanék a gömbcsuklókra.A mai nap megfelelő volt a szerelésre.9re ott voltunk Zozykék garázsa előtt és gyors ütemben leszereltük a gömbcsuklókat , majd bea-ról a hardy-menesztő párosokat.Ezután beáral ugyanezzel a lendülettel fel is kerültek a gömbcsuklók,és neki álltunk a hardykat rászerelni Zozyk autójára mikor csörgött a Zozyk telefonja hogy Győrben van már Lovi aki a felniket nézné meg.közös megegyezésben megállapodtunk hogy Zozyk befejezi a hátralevő műveleteket és elindultunk az Eto-parkhoz , pár szót váltottam Lovival,majd ők visszaindultak garázsához mi meg elindultunk hazafele.
Köszönöm Zozyknak a segítséget és a gömbcsuklókat.
közös fekvés :D a gömcsukló szett egy darabja a gömbök :) kép a mai nap utolsó előtti fázisa volt

Kommentek

VadMacs

Marhára nem értem Zozykot. Azért rakta össze apránként, hogy aztán szétbontva darabonként adja el a gépet, rögtön a felújítás után...?

raver

hát igen, én sem értem. :(

KG

Akkor mostmár lehet padlógázzal indulni. :)

raver

KG #48382:
ááá nem szabad... :D , kipróbáltam tök állat. :D

KeMa

Neked is feltûnt, hogy a kuplung felengedésekor automatikusan elindul a kocsi, nincs az a pici "holtidõ"?

raver

KeMa #48428:
Igen, de azt gondoltam hogy csak én érzem így hogy kicsit változott.Ami igazából feltûnt -mivel a hardyk már kicsit használtak voltak- hogy nincs az a "zuhogás" ha hirtelen engedem fel a kuplungot.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!