2010.11.02. Kedd - műszaki vizsga

89888km Eljött az a pillanat amin minden autónak át kell esnie, voltunk műszaki vizsgán, jelentem sikerült, bár nem volt annyira  egyszerű, mint az előzőekben írt lista volt.
Szombat , vasárnap délelőtt azzal telt hogy visszaállítsuk a műszakira megfelelő állapotot.Mivel hétközben volt egy kis hidegindítási probléma is, ezért néztem egy gyújtást és szelephézagot, előbbi el volt csúszva 5-7 fok köré,10-11 fokon szokott lenni.Szelephézag okés volt , indult is rendesen a  beállítás után.Majd hétfőn autóztunk egyet anyuékhoz , hazafelé jöttek a gondok , nincs erő a motorban, rángat , na mondom szép pont ez kell nekünk műszaki előtt, hazaértünk azért , gyors teló Tunyinak hogy egészítse ki az ötleteimet. :) aztán tulajdonképpen nem tudom hogy mi volt a baj , több rendbeli gyertyakábel cserélgetés hatására minden helyre állt a régi kábellal.Gyors próba út működünk, jó. bár a víz többször levert....
Reggel autómosóban kezdtünk alvázmosással ,majd irány ki a vizsgaállomás , gond nélkül szépen lemértek mindenünket , megkaptuk az új plakettokat és a szükséges papírokat.

Amire még ötletet várnék a hozzáértőktől hogy kicsit magas volt a CO érték , ez miért lehet , min kellene esetleg állítani? a levegő csavar 2.5 fordulatot van kitekerve.

Közben persze voltam bontózni :D gyári lámpaburákért , és találtam egy jó kiállású kormánykapcsolót , amit majd a sportkormánnyal együtt berakok.

Köszönet Tunyinak a konzultációért  ;)

az új érvényes plakettok vizsgaállomáson startra készen kormánykapcsoló

Kommentek

Andrei

hát nemtudom mi a titok, de én még sose voltam olyan mûszakin, amin nem kötöttek bele valamibe és nem küldtek haza

mindenesetre gratula

Törölt felhasználó

Gratuuuuuuuuuuuuuuuuu :)

raver

Sissy #48068:
Andrei #48067:
köszi köszi :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!