2010.10.03. Vasárnap

Őszi találkozó Balaton-felvidéken.Sajna csak egy napra jutottunk le szombatra.Na röviden erről a napról.
Reggel indulás fél 9 magasságában a reggeliző helyre , mi értünk oda elsőként , a tulajdonos rögtön kérdezte hogy mikorra érnek oda a többiek mert nekiállnak sütni a kenyérlángosokat.Jöttek is a többiek hamarosan(erről videó link alul).Majd gyors üdvözlés,jó volt látni benneteket.Sorban állás a reggeliért ami már majdnem felért egy korai ebéddel el is viccelődtünk hogy ez a reggeli lesz az ebéd és a későbbre tervezett ebéd lesz a vacsora. :D .Miután mindenki evett/jóllakott :D , beszélgettünk egy jót a nyárról a jövőről,meg persze autóinkról.Aztán tovább indultunk Tapolca felé ahol a barlang meglátogatása volt az egyik cél,mi kihagytuk mivel a nyaralás kapcsán jártunk ott.Akik még kinn maradtak velük beszélgettünk, Pocok volt Beck's kutyaszittere :D és felmerült bennünk a kérdés hogy ki sétáltat kit. :D (bocs pocok :D ) , majd átsétáltunk a Tóparkba ahol ismét ,ment a "szokásos" hülyéskedés.Persze a helyieknek nagy látványosságot nyújtottak autóink.Volt egy idősebb csoport akik egymástól kérdezgették hogy ez most kispolski találkozó? (hmm.. mi lett volna más :D ).
Majd a szigligeti vár helyett a badacsonyi kilátót vettük célba , persze jó páran durrogtattak menet közben , egy nagy durrantás Pety@-nak úgy sikerült hogy a járdán nézelődő öreg nénikék ugrottak hatalmasat :D :D :D .
A badacsonyi kilátó parkolójához keményebb emelkedő vezetett kijött a BIS váltó hátránya(bocs mindenkitől aki miattunk szenvedett :) )
Itt volt egy peches eset Robi rátolatott a magas patkára kipufogójával egy kicsit megnyomódott az ív benne, és közel került a benzin visszaömlő csőhöz. Gyors és hatékony közreműködésnek hála hamar orvosolva lett a baj.
Remélem Robi rendben hazaértetek jelentkezz. :)
Majd az ebédet megettük délután 4 körül :D az Alapozó falatozóban , nagyon jó kaját adtak , jó választás volt ez a hely is (köszi Dömi) Aztán lassan hazafele indultunk kicsit szomorúan,hamar elment ez a nap, tettem egy fogadalmat többet nem megyünk 3 napos talira,úgy hogy csak egy napra. :)

Köszönjük a szervezést a jó hangulatot a programokat meg egyszóval mindent mindenkinek! Jó volt látni mindenkit.

Ma délelőtt voltam bontóban vettem egy rendszámtábla világítást mert ez kell műszakira (enyém csatlakozója törött volt).Körbe néztem találtam jó állapotú tetőkárpitot is amit valamelyik hétvégén elhozzuk.

linkek:
http://www.youtube.com/watch?v=FGDgYTKOyIM

http://picasaweb.google.hu/raver126/Club126OsziTalalkozoBalatonfelvidekSzombat#

elsőnek érkeztünk :) Tapolcán dicsőség üveg :)

Kommentek

Csacsa

hol a löksi?:(:(:(

raver

Csacsa #47729:
A garázsban :P :D
Tavasszal felkerül mikor az egész autó színre lesz fújva ;)
Úgyis megyünk mûszakira oda meg nem jó.

Marczin Róbert

Élünk, s nem égünk. ;)
No para! ;)
5-re értünk haza, kellemesen elfáradtunk. ;)
Köszi a segítséget neked is, mindenkinek!!!
;)

raver

Marczin Róbert #47732:
Örülök hogy segíthettem(bár nem volt sok minden) annak jobban hogy nem volt komoly baj.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!