2010.07.18. Vasárnap

Felkészülés...Start.... Egyenlőre csak felkészülés nálam is , ami éppen pont esedékes olajcserével kezdődött(castrol high mileage 15w40)(86.000km) .Kicseréltem a benzin és levegő szűrőt is utóbbit nem kellett volna, semmi ronda színe nem volt de ha már vettem beleteszem. :)   Kb két hete vásárolgattam néhány szerszámot amik elődje már nem bírta tovább, és beruháztam egy zsírzó berendezésre is , így innentől itthon lesz a függőcsapszeg kenés is,saját kezűleg.
Elkészült a még tavaly az őz által összetört első hókotró(by Laceeee) Hát hogy felkerül-e újból fehéren még nem tudom :) Volt időm, bontottam kicsit a donor motort is lekerült a generátor , karburátor , ac pumpa (bár hogy jó-e eléggé kérdéses) meg pár apróságot.
Szorítottam a párátlanító(jelen esetben hűtő) ventilátor lapátján lévő rugós gyűrűn mert úgy tűnt hogy nem elég jó a hatásfok, jobb lett. :) Meg lefestettem a piros izzókat mert már halvány bugyi rózsaszínnek is kevés volt :D :D
Előző héten felkészült Adrián(The.boss) autója Dennis is a nyári talira neki szelephézagot állítottunk.
Szorólapoztam is, találtam egy BIS-t Pápán de még nem láttam erre felénk sosem :(
A két kisautónak a nyári tali előtt lesz még egy "hosszabb" útja amikor barátnőinket visszük át Győrbe körmöt építeni, állítólag valami polskis lesz :) kíváncsian várjuk :) .

Ott találkozunk pár nap már csak :)
BIS szorólappal :) első sport lökhárító bontott generátor jó állapotnak örvend csak koszos :)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!