2010.05.03. Hétfő

A vasárnap - hétfői program egy laza 550 km es autókázás volt és 4.4 literes országúti fogyasztással ebből kb 50km volt pesti viszonylatban.Na de szépen sorjában voltunk ismét kedves párom testévérénél,apujánál, nagymamájánál látógatóba és ha már Pest magasságában jártunk akkor muszáj volt :D meglátogatni OGY-t is akinél ott porosodott már lassan egy hónapja a sportkipuff és a páramentesítő venti  is.
 Párom tesójáék megmutatták hogy mire jó a traktor tárcsa :D vagyis egész pontosan kis átalakítás után mire jó :D olyan jó kis sütkérezést lehet vele rendezni némi tűz segítségével a kostólgatásra a nyelőcsövem fizetett rá mivel nem növesztett szőrt :D .
Vasárnap délun találkoztunk Gyulával a garázs környékén aki egy laza durrogtatással üdvözölt minket,  :D . Pedig hát ez polskis "betegség" mégse számítottam rá :D   Végre kézbe vehettem a párátlanító ventit és a sportkipuffot is amiből mindjárt kettőt is hoztam és csak egyet fizettem ki :D mert a másikat már Dömi rendezte és én csak a futár szolgálatát vállaltam magamra.Nekem még nem volt alkalmam megcsodálni Gyula kék polskiját most pótoltam.Kicsit beszélgettünk elröhögtünk majd a mielőbbi viszontlátás reményében ki ki a maga útjára ment :D .Mivel a ventillátor beszerelése kb 10 perces mutatvány ha egy kézzel dolgozik az ember, így azt hétfő reggel azonnal beszereltem és ahogyan elindultunk rögtön teszteltük is.tetszik :) . Haza fele beugrottunk Dömihez és odaadtuk neki a kipuffot és egy jót beszélgettünk. :D ekkor már a benzin mutató bőven hasalt így poénkodtunk egyet hogy maradjon elérhető hátha hozni kell pár deci benzint :D . de vaklárma volt mert alig tankoltunk 17 litert :D
köszönet rovat:
Kedves párom tesójának , apujának nagymamájának a sok finom kajáért és mindenért
OGY-nak a cuccokért és azért hogy félre tette
Döminek a fuvarért járó vendéglátásért.




még becsomagolva venti a helyén a kapcsoló is a helyén

Kommentek

obrotka gyula

Durrantáskor erõsen kiült az értelem az arcodra. :) :) :) :)
Cuccokat meg használjátok egészséggel. Ha nem elég a kipu hangja, akkor ki kell ütni belõle a szûkítõt. :)

raver

obrotka gyula #44231:
1.Mert szólt akkorát mint a tüzérségi ágyú :D
2.köszi úgy lesz, ha kiütöd akkor azt már visszatenni nem lehet?

obrotka gyula

raver #44235:
Vissza már nem nagyon lehet. :)

raver

obrotka gyula #44255:
Ha nem nagyon lehet visszatenni akkor nem nagyon szedem ki :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!