2010.01.20. Szerda

Vettem vasat. :D ez már lassan szállóige lesz a bloggon , ezt a vasat váltókulisszának hivják, ugye mindkét kasztnin eléggé kaka a váltókulissza igy hát ismét felkerestem délelött a gyarmati bontót (egy hely ahova jó betérni :D ). Lehetőségem volt 5 kulissza megvásárolására, de csak egy jó kellett na az látszik a képen , kicsit(vagyis nem kicsit) koszos , de majd szép  lesz mire beépülésre kerül,Alaposan átnéztem remélem nem lövök vele bakot, max nyulat dobok :D . Nincs nagy holtjátéka , nem tünik túl lefáradtnak könnyen jár,bizom benne hogy jó lesz.Ja és ezeröté' (1500HUF)volt :D
A kasztnizásnak mint irtam köv. hét elején áll neki ember,erről majd később.
Ennyi. :)
kulissza

Kommentek

Laceeee

Vegyél új váltókart és új gumigyûrût. Takarítsd le az alkatrészeket és az új cuccokkal rakd össze. Most, hogy van élõben így már tudod, hogy ez nem egy bonyolult szerkezet :)

Dömi

Milyen polski dolgok vannak most Gyarmaton?

KeMa

Laceeeee megelõzött, ezért én csak azt írom le, hogy tedd azt, amit õ ajánlott ;) . Tapasztalat. Nekem két bontott kulisszán is eltört az a mûanyag genyó közvetlen a beszerelés után :D

raver

Laceeee #40889:
KeMa #40897:
A takaritás és a zsirozás egyértelmû müvelet lett volna az állapotfelméréssel együtt, de ha már ilyen jótanácsokat is adtok egyértelmû hogy megfogadom.
Dömi #40891:
Napokban hoztak be egy "stiffi" szinû 90es kispolskit de a motor már nincs benne az elsõ szélvédõre pályázok, kicsit fagyott volt az idõ reggel és nem tudtam alaposan megnézni,de hátha jó :)

Buszos Petya

Nyulat dobsz vele? Mit vétett klubunk alelnöke, hogy dobálod? :D :D :D

raver

Buszos Petya #40926:
ez is baszkikulcs :D
nem is gondoltam amikor ezt leirtam hogy valaki kiforgatja ezt, de hogy pont te legyél az... :D

Buszos Petya

raver #40937: Pedig nagyon kézenfekvõ volt. :D :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!