2009.08.12. Szerda

Láttam egy kispolskit Győr árkádnál ez még nem lenne bloggra érdemes bejegyzés de Ő is Bea :) igy azt hiszem megért egy képet hogy mellé álltam :) .Na és persze töltés szivás hogy izgalmas legyen itt a rövid történet: tippek ötleteket elfogadok.

a szitu a következő : indulás , alapjáratnál kicsit világit a töltés visszajelzőm, (ez általában szokott mert elég alacsony az alapjáratom) kis gázadásra rendesen felpörög a motor és kialszik a visszajelző mint rendesen, de a zenéhez beépitett kondiban lévő feszültségmérő szépen stabilan mutat 12,4 V-ot teljesen mindegy hogy mennyire pörög a motor tehát töltés nincs.. igy jövök haza 50km-et , és tényleg nincs töltés csak annyi amennyi az akksiban van , a töltés viszsajelzőm egyszer sem villan ki... a kondi szerint 12,4V még mindig, mi előtt itthon beálltam volna a garázsba megjött a töltés , ezt a kondi szépen mutatta. (rámértem müszerrel az akksira és korrekt értékek vannak mint töltés , mint müszer és kondi-nál lévő értékek. töltés visszajelző lámpám csak akkor világit ha gyujtás van és a motor nem jár ,bármilyen alacsony az alapjárat és a feszültség 12,00V akkor sem villan ki. mi az oka? a generátornál lévő saruk, egy hete oxid mentesitve, a töltésem 50km/h-nál tompitottal 14,3 és ez hogy néha elmegy egy kicsit a töltés már régebben előjött, de akkor a müszerfalon a visszajelző és a kondimüszer is jelezte... megvolt az oxid mentesités, azóta lehuztam vele egybe 500km-et és egyszer sem esett le a töltésem.

két bea :) bár a másik még ismeretlen tulajdonostól

Kommentek

Grosso

De csúnya az a löklap... :c) :c)

Naszóval én kicserélném a szénkeféket a generátorban. Nekem akkor játszott ilyet, mikor kezdett rövid lenni a kefe és hol elérte rendesen a csúszógyûrût, hol nem. A lámpám nekem se nagyon jelzett ;)

raver

Grosso #36902:
elsõ körben fesz szab csere majd a diódát is megnézem KeMa tanácsára és a tiedet is megfogadom ;) de Bea testvér? :D király nem? és akadj mán' le a cuccosról :D

THONY

Hát mit mondjak, ez a lökös nem illik a bohókás kiskocsidhoz! Alakítsad a többit a lököshöz akkor!!
És legyen Vad!! :P

Grosso

raver #36911:
Nem rossz, nem rossz :D

THONY #36913:
A f*szt! Csinálok én Neki bohókás löklapot hé, csak ezeket adja ide :c)

Oké, abbafejeztem :D

THONY

Grosso #36914:
Neki a fekete sárga, vagy a sárga-vörös kafa lenne!
Matrica le, hejette festve hamár tetszenek neki ezek a tüzek, hátúlját a földig letolni, mint ahogy az eleje, oldal stárgy, le a kilincsek, elegant ajtó stb. Kafa lenne, de meg kell valanom ha minden marad a régibe nekem az eredti összeállítás kerekebb volt!

Törölt felhasználó

Nahát, micsoda véletlenek! :)

Dömi

a hátsó is fehér méééég!
legalábbis úgy láttam ma...

Plósz Gyula

KG BEA :) :) :)

Siffi

zöld BEA sûrûn parkol ott, anno sokat álltam mellette, mikor még én is a kavicsoson parkoltam :)

raver

THONY #36913:
lesz szinre fujva most gyüjtögetek :)
Dömi #36924:
merre hol? :O
Siffi #36932:
nekem ujdonság volt de tetszett :D
csajos #36921:
meglepödtem :)

Buszos Petya

Plósz Gyula #36928: Ez nem KG-színû, hanem Gabe-zöld. KG-színût 86-ig gyártottak, ez meg késõbbi lehet, valszeg 88 utáni, látszik a nagybeömlõ sarka a kép szélén. ;)

Plósz Gyula

Buszos Petya #36952:
nem vagy te egy kicsit????? :D :D :D

Buszos Petya

Plósz Gyula #36991:
De. :D :D :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!