Club126 Őszi tali - 4 Beskidzki Zlot Fiata 126p - Węgierska Górka

Kilométeróra állás: > >

GEZa : 63593km > >

Eljött az ősz és eljött az őszi tali ideje is. Idén nem saját magunknak szerveztünk talit, hanem választottunk egy másik, külföldi klub találkozóját, és erre mentünk el (4 Beskidzki Zlot Fiata 126p ). A helyszín pedig Lengyelország, és Węgierska Górka , ennél jobb helyen nem is lehetne ( hely neve magyarul: Magyar Dombok.) Első külföldi túránk volt, így azért az átlagosnál nagyobb izgalommal vártuk ezt a hétvégét. Különítményünk 3 csoportban vágott neki a nem megerőltető kb 400km-es távnak. Komáromnál léptük át a határt, itt találkozott a 4 autóból álló csapatunk. Elég jó tempóban haladtunk, és problémamentesen letudtuk az odafele vezető utat. A kempingben mi voltunk az elsők, mondjuk ennek az volt az oka, hogy a regisztráció Bielsko-Biala – ban volt, a maluch cafe –ban ( kispolskis kávézó.). Gyors döntés, irány a maluch cafe. Itt derült ki számomra, hogy mind a két főszervezőt ismerem, sőt a nyári talin a nyelvi nehézségeket is leküzdve beszélgettünk. Eddig csak képeken láttuk Gabcsival a kávézót, de nem gondolná az ember, hogy mennyire is hangulatos.. Rengetek ajándék és dísztárgy, valamint sok műszaki rajz a falakon, úgy ahogy illik. Itt el is töltöttük a délutánt, majd este visszamentünk a szállásra, és egy kellemes beszélgetős sörözős estét csaptunk. Reggel átvonultunk valami térre, ahol kiraktunk egy alakzatot, amit egy tűzoltóautó kosarából fényképeztek le. Itt osztottak valami fánk szerűséget, ami piszok finom volt. Majd átvonultunk a versenyek helyszínére, itt talán elmondtak a pár infót a versenyekről persze lengyelül, és köszöntötték a 13 autóból álló magyar csapatot. Innen mi a fiat-gyárat vettük célba, hogy több mint 20 év után autóink ellátogassanak ahhoz a gyárkapuhoz, ahonnan elkezdték falni a kilométereket. Majd egy kajálás után ismét a maluch cafe-ban kötöttünk ki. Estében a kempingben vacsora, valami nemzeti kaja volt (leginkább a gulyáshoz tudtam hasonlítani), és sült kolbász is járt hozzá. Miután jól laktunk, meg volt az eredményhirdetés, természetesen lengyelül, így igazából csak a legcsajosabb verdát értettük. Aztán elindult a fergeteg party. Igen jelentem, lehet annyit inni, hogy tetszenek a lengyel mulatós zenék.





Hosszúra nyúlt ez az éjjel is, kellemes volt a szabadtéri disco októberben, edzett nép a lengyel ez biztos. Vasárnap a reggeli után még autókáztunk egyet a környéken, majd elindultunk hazafele. Este 8 körül értünk haza, 985km volt a teljes táv. Köszönjük a szervezőknek ezt a hétvégét. A clubbunk vezetőinek, hogy felvették a kapcsolatot és intézkedtek a szállás és minden más egyéb kapcsán, remek találkozó volt. Jövőre terveink szerint ismét ott leszünk. Ja, igen találkoztunk Lolkával és Bolkával is. 

Természetesen vannak képek is, az alábbi linken:
https://plus.google.com/u/0/photos/113250288322281593510/albums/6067116694764703953


> >

Matricák Légifotó Ötletes Kávézó, beülős box Vannak eredeti ötletek. :) Egy ilyen tetszene még. A Gyárnál. Lolka és Bolka

Kommentek

obrotka gyula

Arra emlékszel milyen magyar számok voltak?
Miután mindenki szétszéledt, még hajnalig beszélgettem a dj-vel és érdeklődött a magyar számok milyensége felől. Akkor még emlékeztem rájuk, de mára koptak az emlékek. :)

raver

Kettőre emlékszem, az egyik a Zoltán Erika megamix volt, a másik pedig MC.Hawer és Tekknő Valamelyik megamixe volt a sok közül. Ennyi. :D Szerintem többet ittam mint kellett volna. :D

obrotka gyula

raver #55874:
-Hol voltál?
-Raverrel cukrot venni. :)

https://www.youtube.com/watch?v=8YxCcIXm_3Q

raver

:D :D köszi ez még hiányzott. :D :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!