IX.Nemzetközi Fiat126 találkozó

>

Kilométeróra állás:

BEA :13200 km

GEZa: 52800 km

>

Idén is volt nyári tali – szerencsére. Az év legrangosabb eseménye kétség kívül. Lassan fél Európából jönnek autók, erre a hosszú hétvégére. Ezt a dolgot tényleg át kell élni.

>

Pár gondolat a hétvégéről.

>

Idén is lejutott mind a két autó. Köszi Döminek és BurnPetinek. Úgy indult a dolog, hogy szerdán délután jött Peti, és indultunk GEZa-val Veszprémbe, a lelkes olvasók tudják, hogy utóbbi időben azért tud ő is hisztis lenni. Most is volt benne részünk egy kicsit. Veszprémben elfogyott az alapjárat. Tekergettük a levegő és az alapjárati csavart ameddig lett valami alapjárat. Megérkeztünk Dömihez, cseréltünk levegőcsavart, rosszabb lett, visszatettük, ami benn volt tökéletes. Ezt hívják hisztinek. :D  Majd Petivel vissza hozzánk. Innentől ilyenkor szokásos dolgok. Fehérvárra mentünk ahol gyűltünk szépen nyuszyéknál. Felpakoltunk mindent majd irány a kemping. Dömi mondta, hogy GEZa-val semmi gond, megy szépen minden okés. Ez már kezdett vicces lenni, tipikus hiszti. :D  Sebaj Gyuláék hozzák az új karbit, majd az megold minden gondot. Estére mi voltunk hivatottak a vacsit készíteni, jó kis sültkolbászt. Remélhetőleg mindenki jól lakott. A reggelik is a mi fennhatóságunk alá tartozott, így korán kelés volt napirenden. Pénteken, csapatjátékokon természetesen részt vettünk. Ötletes feladatok voltak, nagyon tetszettek. Majd az alkatrész börzén jól felpakoltam, és megejtettem a karbi cserét is. Megszűnt minden rángás - végre. Az esti karaoke ismét veszélyes volt, és kiderült, hogy lengyel barátaink mennyire könnyen tanulnak magyarul. :D

  Itt köszönném meg Sudinak a konyakot, meg, hogy közösen játszhattuk el a vak vezet világtalan játékot az előző estéről, szombat reggel. :D Szombaton reggeli, majd átindultunk Lovasberénybe a kastélyhoz ahol ügyességi játékok voltak, és a légi fotó helyszíne is ide lett tervezve. A légi fotó nagyon tuti lett, szerintem ez volt az eddigi legjobb. Majd az elmaradhatatlan szépségverseny és a felvonulás, ami új útvonalon ment, és igen látványosra és hangosra sikeredett. Az esti tombolán velünk volt Fortuna asszony is, vagy csak elég tombolát vettünk, hogy a nagy számot törvénye értelmében nyerjünk becsületesen. :D Na, a lényeg, hogy gazdagabbak lettünk jó néhány hasznos dologgal, és sikerült nyerni vicces dolgot is. :)

Vasárnapra is jutott program, ötletes szlalom pálya és gyorsulási verseny. Majd összepakoltunk és a kora esti órákban elindultunk haza. Döminek volt kedve polskizni így GEZa-t hazahozta és Peti vitte vissza Veszprémbe.

>

Tudnék írni rengeteg vicces jópofa dolgot, ami megesett velünk. :D

>

Szeretném megköszönni nyuszynak és Szilvinek a szervezést a belénk fektetett bizalmat, és mindent, amit kaptunk. :)


képeim : https://plus.google.com/u/0/photos/113250288322281593510/albums/5903151857497756129

légifotó közel ez a kedvenc gyorsulás nyuszyval ahol tavaly is parkoltak, csak most máshogy. :)

Kommentek

Sztancsik Viktor

Az a letakart autó milyen márkájú? :D
Pénteki karaoke tényleg elég ütős lett. Másnap picit be voltam rekedve. :)

raver

Sztancsik Viktor #54806:
Nem tudom, nem ismerem. :D
Neked akkor szerencséd volt , hogy csak berekedtél. Mi Sudival logikáztuk is az éjszakát. :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!