Tavaszi tali

Kilométeróra állás:

BEA : 12126km

 

Idén sem maradt ki a tavaszi tali szerencsére. Siófokon tettünk egy 3 napos látogatást. BEA lett kiszemelve erre a programra.(Felosztottuk GEZa megy UB-ra :) ). Pénteken viszonylag korán indultunk, délben már Veszprémben voltunk ahol megkettőződött a létszám egy újonc klubtárssal rozsahegy-ékkel. Majd BurnPeti csatlakozott hozzánk Fűzfőn. Így érkeztünk meg Siófokra. Ja, a Bakonyban gyújtást állítottam, mert csörgött a motor emelkedőn felfelé.

Hamar beköltöztünk és néztük, hogy a lelkes szerelős brigád, (OGy és Cincin jó P.Péter is aktív volt.) , hogy halad bek autójával. Közben gyűlt a létszám, délután 5-re készen is lettek az autóval, majd ellátogattunk a helyi autósboltba ahol sok-sok kincs lapult. Pár hasznos dologgal gazdagabb lettem. Este a szokásos csapatépítés a szálláson. :D Fényképek lettek , de nem publikusak. :D

Szombat délelőtt hajókáztunk egyet, ami tetszett nagyon, hangulatos kis hajó volt. Délután pedig csapatjátékok voltak, amiben természetesen részt kellett vennünk. A siker persze elmaradt, de marha jól szórakoztunk, bár Gabcsi kapott oklevelet :) . Majd fociztunk egy jót. Vacsora után eléggé szolid volt a buli, én az UB-s csapattal beszélgettem.

Vasárnap gokartozni voltunk, félelmetes élmény volt, sikerült maradandót alkotni – egy gokart mínusz.

 

Persze leírva lehet nem túl élvezetes, de hát az ilyen talikon ott kell lenni.

A szállás is teljesen rendben volt, jó fej a tulaj nagyon.

Köszönjük a hétvégét Losinak és OGynak meg mindenkinek, aki ott volt.

gokart tekézés. :D :D pihi airsoft pihi2

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!