őszi tali , önindító törés

 

Kilométeróra állás:

BEA: 8154 km

GEZa: 47583km

 

 

Voltunk az őszi talin, Dombóváron, nagyon jó volt. Pénteken az esti órában érkeztünk közös vonulásal , Pocokkal, OGy-val , Losival , bek-Petivel, és Robival. Meglepetésként Pocok Duddli 500-asával érkezett.

 Az esti program a szokásos csapatépítés volt. Ping-pongoztunk és feltaláltuk páran a freestyle csó-csót is. :D :D   Szombaton megnéztük az óvóhelyet, kajáltunk egy jót, meg a délután és a kora esti órákban kirándultunk egyet a Mecsekben nagyon szép környéken. Vasárnap tettünk még egy kis kirándulást ahol látogatást tettünk egy mamut fenyőnél és egy csodaszép tónál az erdő közepében. Majd Zolka különszáma következett az ökóháznál, ahol hadakozott egy libával, fergeteges volt. A hétvége zárásaként egy  régi álmom vált valóra. Ezt külön köszönöm Zolkának, hogy ezt összehozta nekünk. Két szó : M63 és V63 .

Persze az ilyen talik beszámolóit nem lehet úgy leírni, hogy élvezhető legyen, át kell élni.

A hétvégéért köszönet Dave-nek, Zolkának a szervezésért, a résztvevőknek a hangulatért meg mindenért, ami ott történt. Kb. 30 autó és 60 ember volt jelen.

Képek:

https://plus.google.com/u/0/photos/113250288322281593510/albums/5799261079729356737

 

Szerdán tettünk egy kört GEZaval is, érdekes lett a végkifejlet. Első elindulás minden okés, majd a második elindulásnál jöttek a bajok, vagyis csak egy, nem indul az autó. Önindítónak fura hangja majd a következő próbálkozásnál már annyi sem. Betolásra könnyen indultunk. Két lehetőség vagy akku, vagy önindító. Jelentem utóbbi. A képen jól látszik mi is a baja az önindítónak, számomra meglepő a látvány. Bontóból hoztam egy jónak tűnőt, ami elég szépen és halkan indít.

 

BEA-nal esedékes volt az olajcsere, km: 8154

önindító sárosan jó volt a buli :D Az erdei tónál szálláson az autók

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!