kistali, futómű állítás

Kilométeróra állás:

BEA: 7221 km

GEZa: 46233 km

 

Hirtelen ötlettől vezérelve kitaláltam, hogy legyen egy mini tali Pápán, mert régen volt az Észak-Dunántúli szekcióban aktivitás. Szóltam Döminek, hogy támogassa a projectet.

Az ősz első napjára esett a választásunk és szerencsére kellemes idő is volt az eseményhez.

Peti már délelőtt eljött hozzám pár apróságot csinálgattunk az autóján.

Délután 4 óra magasságában szépen összegyűltünk a megbeszélt helyen. 6 autó 11 fős lett a csapat. Itt voltak Bottikáék, Roliék, Ajkáról, Dávidék, Peti, Nudliék, és mi ketten.

Hamar gyorsan megszavaztuk, hogy az autókázás Döbröntére vezessen. Persze amennyi körforgalmat lehet érintettünk. Eléggé megmozgattuk a kis falucska életét azzal, hogy végig autóztunk Döbröntén, volt aki a lapáttal a kezében szó szerint megmerevedett a 6 autó láttán, persze mi elég sokat röhögtünk az emberen. A pataknál leparkoltuk az autókat, megnéztük volt benn víz és elég hideg is volt. Majd vissza Pápa és megtöltöttük a belünket némi pizzával. A program lezárásaként még beszélgettünk egy jót a várkerti parkolóban. Remélem, aki ott volt jól érezte magát. Várhatóan lesz folytatása is méghozzá Ajkán és környékén, de erről még csak ötletek vannak. Képek az alábbi g+ linken vannak:

 

https://plus.google.com/u/0/photos/113250288322281593510/albums/5783305392066550321

 

A másik eset, hogy GEZa éhsége nem kizárólag a benzinre korlátozódott, hanem a gumievésre is, így esedékes volt egy futómű állítás is. Volt a kerékösszetartásban eltérés jócskán, ez javítva lett, remélem hosszú távra. 13.90mm volt a teljes összetartás , ebből lett 1.0mm.

 

Lassan jön BEA műszakija is részletek majd a műszaki előtti átvizsgálás után.

Döbrönte csoportkép létszám

Kommentek

Kopányi Sándor

Szeptember utolsó vasárnapján várnapok Döbröntén, mi menni fogunk, meg lehetne lovagolni az alkalmat esetleg Polskis rendezvény kapcsán is, ha lennének érdeklődők.

raver

Kopányi Sándor #53732:
Tervbe van, hogy kinézünk mi is, ha jöttök egyeztessünk, és persze lehet neki kistali programot kerekíteni. :)

Kopányi Sándor

Eddig úgy van hogy ott leszünk ;)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!