Tavaszi találkozó Szombathelyen.

Kilométer óra állás: 4835km

Csütörtökön már lázas készülődés volt, amikor csörgött a telefonom BurnPeti volt volt hogy a gyújtáselosztónál lévő kondiból kiszakadt a vezeték és nincs neki otthon működő és pliiiizzzz heeeellp. :) Gyors tempó, és már megérkezett a felmentő kondenzátor Petinek.Majd haza. Voltak nekem is melegben nehezebben induló problémák így egy próba erejéig kikötöttem az e-gyújtást és vissza a gyári kondit.
Pénteken munkával kezdtem a napot, de csak 10:00ig. Majd haza , jött Burn és csörgött szudas is hogy indulásra készen áll.Szil volt kijelölve találkozási pontnak. Már Szombathely határában jártunk amikor furcsa apró rángásokra lettünk figelmesek, amik sűrűsödtek.Beértünk Szombathelyre elég kaotikus állapot fogadott  minket, útfelbontás sávlezárás és persze a motor nem veszi a fordulatot alapjáraton képes csak pörögni, tűző nap, kánikula idegbaj.A félreállás mellett döntöttünk és kondenzátor csere , majd út folytat tovább. a körülményekhez képest gyorsan bepakoltunk a szobába és már indultunk is megnézni a föld alá süllyedt borostyán utat.
Itt Petinek sikerült egy kereszteződéssel később elkanyarodni, szóval eddig kiválóak vagyunk. :D
Igazán egyedi látvány volt felülről megnézni egy üvegen keresztül hogy mi lapul pár méter méllyen a föld alatt.Majd megnéztük testközelből is, az idegenvezetőnk sok érdekességet mondott az akkori kultúráról.Átsétáltunk megnézni az iseumot is, ami ismét nem mindennapi látvány volt. Este vissza a szállásra , vacsora és buli hajnalig. Jegyzem meg itt meg koronáztam az aznapi tevékenységet hogy elhagytam (bár későb megtaláltam ) a kaja jegyemet amit Taky alig 10 perce adott oda. :D Szóval a lúzer díjat ide. :D
Szombaton autókázással egybekötött környék felfedezés volt : megnéztük a szelestei arborétumot és az itt található kastélyban várt minket az ebéd is. Majd elautóztunk a határhoz és egy kicsit elhagytuk az országot is :) Majd tettünk egy szép sétálós kört Kőszeg belvárosában. Estében visszaérkeztünk a szállásra és jött egy meglepetés , két táncoslány, nem nem streaptise volt :D fúj perverz banda. :D
Péntek és szombat este a szokásos csapatépítgetős program volt , nem kevés élménnyel. :D
Vasárnap Taky részvételével volt egy romai legio harcászati bemutató ami igen látványosra sikeredett. Utána volt lehetőség a ruha próbára velem együtt sokan éltek ezzel az opcióval. :) A többiek mentek még egy kis városnézésre, mi elindultunk haza fele 4+1 autóval.
Ismét egy jó hétvége volt köszönet érte Taky-nak és mindenkinek aki eljött.
További képeim:
https://plus.google.com/photos/113250288322281593510/albums/5742037248231409297
kedvenc képem lett. :) Peti akcióban :D harci díszben Jó a buli :D

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!