2011.12.21. Szerda

Pár dolog egy bejegyzésben.Nem régiben szólt nagybátyám hogy vittek be hozzájuk a gumis műhelybe 4db 12-es lemezfelnit hogy csináljanak vele amit akarnak.Hát nagybátyám fel akarta újítani nekem. :) Ezúton is köszönet érte, mivel minden eszköz adva volt neki így szépen megcsinálta.Ezeket a felniket fogom használni a nyári gumi garnitúrához.Az eddigiekre felkerültek a téli gumik, majd tavasszal ezek is mennek reparálásra. :) Kép lent. :)

Voltunk közgyűlésen is igaz költség csökkentő megoldásként egy autóval, Petiével.Így legalább leteszteltük hogy mit bír a beszerelt motor,Jelentem minden rendben volt vele szépen letudtuk a kb 500km-es távot vele.Oda fele közös menést csináltunk szudassékkal természetesen ismét jó hangulatú közös autókázás került ki belőle. Peti autója 3 emberrel 5,3 literes fogyasztást produkált ami szerintem korrekt.
Szépen összegyűltünk az ósön parkolóban, innen átautóztunk a libegőhöz, amit ki is próbáltunk jó volt, bár szerintem plusz 25 fokban lehet élvezetesebb lett volna... :D , Majd elmentünk a közgyűlés tényleges helyszínére ahol boltoltam Gyulával "B" oszlop izéket. :) végre :D .A közgyűlin jó kaját választottam. :D , a szokásos röhögős mederben folyt a komoly dolgokról a beszélgetés. Kaptunk szép naptárt új tagsági kártyát, mézeskalács autót. :) és Gabcsi is úgy döntött hogy regisztrál az oldalra és befizeti a tagdíjat.Reményeink szerint kap is ezek mellé egy kisautót. :) .

Benn már autómban az a karbi amit OGy-től kaptam, és elégedett vagyok vele - vannak megingásai de jól muzsikál- legutóbbi 2 fogyasztás mérésnél sikerült mind a kétszer 5 alattit mérni. 4,9 és 4,7. Ami kifejezetten jót tesz meggyötört lelkemnek. :D

Esedékes volt az olajcsere is ( 950km) és ha már úgyis összekenem magam lezsíroztam a függőcsapszegeket is.

Átmentünk a győri karácsonyi vásárba , nagyon szépen feldíszítették a belváros nagy részét , találtunk egy rénszarvas szánt is, Gabcsi pózolt velük. :)

Kisautóra még vár egy nagyobb kör ebben az évben remélem minél kevesebb sár latyak lesz az utakon.

-Peace-

[raver]
felújított felni Gabcsi & rémszarvasok :)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!