2011.05.15. Vasárnap

Ígértem, tényleg csak egy két képet sikerült csinálnom a ronda helyekről.Lesz ami javításra kerül lesz ami egy az egybe kukázódik.A baj az hogy aki előzőleg hegesztette (????) eléggé szar munkát végzett,A jobbos küszöb nem azért lesz cserélve mert el lenne rohadva hanem mert úgy lett felhegesztve hogy kellemes huplis lett , szerintem több gitt menne rá mint amennyibe egy új küszöb kerülne.A másik probléma ott van hogy mielőtt elkezdtük volna tavaly tavasz elején az autó átépítését felújítását, a szomszéd utcában lakó karosszéria lakatos szakbarbárral(most derült ki róla ez) átnézettem aki azt mondta hogy jó állapotú az alja nem kell vele semmit csinálni,lefújta valami alvázvédőnek látszó anyaggal.Ezeket a dolgokat meg is mutatta karosszériás ember,meg azt is hogy hol talált egy kis sziloplasztot.... Nagyon tisztességesnek látszik "picur" ( nálam egy kicsit magasabb ember aki majdnem kétszer akkora mint én ) és alaposnak is.Szeretnék én is egy olyan karosszériást találni akikről páran az ország különböző pontján mesélnek. :)
Azt mondta hogy szívesen vállal még polskit , :) Meló után dolgozik és épp amikor beszéltem vele akkor ment el a társa a karosszéria elemekért. :D
Azt ígérte hogy csütörtökre kész , és akkor hétvégén elgurulunk a fényezőhöz is.
Jobb oldalával állt neki , remélem a bal oldalon nem lesznek bajok, szerencsére szombat vasárnap hétfőn nem dolgozik így tudja csinálni mindhárom nap reggeltől estig.
Igaz hogy sárga színt terveztünk, de valamelyik nap láttam egy nagyon szép lilát....
picit meginogtam.ezt elmeséltem Gabcsinak és anyunak is mindketten leugattak, hát így merjen gondolkozni az ember. :D
jobb hátulja na itt volt egy kis siloplast ronda és szar helyen van :(

Kommentek

tunyi1986

hát Raver,tipikus helyek :) szerintem jó pár polskin van ennyi rohadás,ez még nem katasztrófa ! Lila színt el lehet felejteni jóóóó :D

raver

tunyi1986 #50830:
A jobb oldalát nézte meg ember , a balt még nem , nemrég hívott hogy csinálja de lehet hogy nem lesz meg mégse csütörtökre, ez még nem akkora vész ha szép és jó lesz. :)
Persze nem azon vagyok -annyira- kétségbe esve hogy mennyire rohad hanem hogy messze van kisautó tõlem.

obrotka gyula

Hátsó rugónál lévõ rohadás már eléggé para kategória. :(

Laprugónál milyen?

raver

obrotka gyula #50836:
Leszedte az egész lengõkart,rúgót, mindent és cserél hegeszt amit kell, elejénél nincs ilyen gond, oda kapott új ívet és dobot is. :) Ez még csak a jobb oldala , kíváncsi vagyok a bal felén mik derülnek ki az elõzõekben "korrektül" kihegesztett kasztniból.
Szabad keze van megbízom benne, szól mindig ha valami olyat talál és "sajnos" eddig elég sok mindent talált. Persze ez jobb mint ha úgy "hegesztene" mint elõzõ "mesteremberek".

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!