2011.02.27. Vasárnap

Pár apróság egy blogban :
Egy szép este jöttünk haza még kb 2 héttel ezelőtt mikor egy reflektor kapcsolás hatására megszűnt létezni a tompítottam.Mint kiderült összeégett a kormánykapcsolóban  az érintkező, sebaj KeMa új projectjében fog tovább élni a kábelezés. :) kicseréltem működik,kipipálva. :)
Következő hétvégén telefonál Adrián hogy mit szólnák egy hirtelen bandázáshoz Pápa és környékbeli polskisok 3/5-e megjelent :D azaz Adrián(the.boss) Márk(nudli) és jómagam (persze jött velem kedves párom Gabcsi is aki majd megveszik a kisautókért, örülök neki :) ).Kellemes összefagyás a tesco parkolóban, majd egy gyors pizzázás és forró teázás és sztorizgatás.Sajnálom hogy P.Dávid , és bogyó nem tudott eljönni.Na majd remélem legközelebb.
Utána hétvégén ismét Adrián hív hogy náluk kellene berhelni egy két apróságot. :) (lassan a nevemre kell hogy vegyem már :D annyit beszélünk egymással. :D )
Mivel sikerült aknás garázst szereznie kölcsönbe így könnyű dolgunk volt, de ha már aknás garázs akkor én is megnéztem pár apróságot Bea alján mint pl: váltóolaj mennyisége szerencsére nem hiányzik belőle, lezsíroztam újból a függőcsapszegeket , mert így könnyebb és jobban látom mint emelőnél.Bár ennek ellenére kormány kicsit szorosnak tűnik, ennek a probléma megoldása kidolgozás alatt. :)
Adriánnak cseréltünk hardy tárcsákat, a jobboldali egy csavarját flexxel szedtük le kicsit el volt nyalva a csavar feje... , majd nekivágtunk a váltókulissza cserének , mivel el volt törve a váltókaron az a kis gömb alakú műanyag gyűrű. A csere ment viszonylag gyorsan , de beállítással megkínlódtunk a saját hülyeségünk miatt , telefonon kaptunk segítséget Dömitől és Tunyitól.Köszönöm a segítségeteket.
.... és a dolog érdekessége nem régiben csörög a telefonom és kitaláljátok ki és miért hívott? :D Igen Adrián hogy megállt Dennis , ahogyan jöttek Pápa felé , délután jön és megnézzük hogy miért. :D Mondom hogy lassan a nevemre veszem :D , Dennis meg tényleg komisz. :D
Kiderült hogy nálunk is van egy normális kézi mosó egyik nap mikor jobb idő volt meglátogattam azt is. :)
Hét közben sikeresen megbizniszeltem egyik munkatársamtól egy gps-t occsóé' remélem beválik első héten pozitív élményeim vannak a technikával. :)
Tegnap jó idő volt és készült egy kép macskánkról ahogy napozik . :)  
új gps pápai csapat 3-5e aknán Dennis aknán csúzdázás után :D :D mosás közben :) macsekunk napozik. :)

Kommentek

Andrei

hát igen, az aknás garázs sokat ér, én pl már néhány évvel öregebb lennék nélküle

raver

Andrei #49780:
Én még öregszem :D de remélem csak a nyárig, mert kiütjük a betont alul. :D

Sztancsik Viktor

Zajlik az élet ott is ezek szerint. :)
GPS remélem jobb lesz, mint amit két éve használtál nyári talin... :) Legalábbis, már átértünk Fehérvárra, mire talált mûholdat. :D
Mondjuk most én ugyanezt játszom a telefonomon.. csak itt nem talál sosem mûhódat a dzsípíesz benne.:( :D

raver

Sztancsik Viktor #49793:
Ha hiszed ha nem az az egy megingása volt, mondjuk pont a legrosszabbkor :D , de jó poén volt. :D Ez talál házon belül is jelet, csak jó lesz.
zajlik bár néha túlzás. :D

obrotka gyula

Elõször azt hittem döglött macskát fényképeztél. :) :)

raver

obrotka gyula #49853:
kösz. :D ez fájt. :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!