2010.07.30. Péntek

Most jutottam el hogy tényleg érintőlegesen megemlítsem a nyári talit mint az év legfontosabb és legrangosabb eseményét.
A tavalyi évhez hasonlóan Adriánékkal vágtunk neki a műveletnek.Annyi különbséggel hogy Dennis kölcsönkapta a tetőcsomagtartómat mivel idén jött velünk egy kutyuli is , és egypár pohár (nem inni akartunk mindegyikből) mert Ancsi egyedi készítésű poharakkal örvendeztette meg a nagyérdeműt. :) és ezek ismeretében kissé nehézkes lett volna megoldani tetőcsomagtartó nélkül, ja és mi is sátraztunk idén tehát hozzánk sem lehetett annyi cuccot bepakolni.Úgy néztünk ki mint valami középkori csepűrágó trupp. :D .A körülményekhez képest jól haladtunk bár egy egy nagyobb úthibának köszönhetően félő volt hogy az egész tetőcsomagtartó tartalmát elhagyjuk valamerre.Fehérváron 3 autóra nőtt a csapatunk csatlakozott zulu is , a fenn maradó távot 3an tettük meg.
Jó volt találkozni minden régi és persze új arccal is , amíg mi szépen beszélgettünk addig Ancsi nekiállt egy 3 napos nonstop gravírozásnak,sok szép polskis poharat gyártva. :) Pénteken jutott idő a fürdőzésre amit a megemelkedett vízszint miatt külön élmény volt :) . Közben volt egy gyors körünk Adriánnal mert fogytán voltak a poharak és kellett egy apró generál a gravírozónak is , így hát tettünk egy kört Fehérváron eredményeként sikeresen áthajtottunk egy piroson a nagy kapkodás következtében .
De az érdekesebbik helyzet az volt hogy megkérdeztük az egyik helyi lakosnak tünő nőt hogy merre menjünk a belváros felé hát nem tudom hogy átvágott vagy segített a kétszer jobbra válaszával.Lényegében segített mert pillanatok alatt a belvárosban találtuk magunkat akik ott voltak a 2007es talin nekik írom hogy a lovasszobornál jöttünk ki a sétálóutcán, téren :D innen már megtaláltuk a számításunkat , minket rendőr szerencsére nem talált meg, biztos hogy súlyos forintokra rúgott volna a bünti :D .A péntek további része nyugisabban telt este vacsi (köszönet azoktatóéknak) 126totó, majd a karaoke.Itt a szervező srác közölte velem hogy emlékszik az arcomra tavalyról( hmm kétes hírnév az ilyen :D ),de szerintem idén is sikerült tennem érte hogy ne felejtsen el :D .
Szombaton korán ébresztő majd tájékozódási verseny köszönet a szervezőknek a sok sok könnyítésért bár nekünk most sem termett babér de időben visszaértünk és elég sok pontot megtaláltunk, lassú fejlődés tapasztalható felénk, dicséretes :D .Majd bénáztam egy kört a tolató szlalomon , és mentünk azoktatóhoz mert megígérte hogy kedves páromat rövid és gyors polski vezetés tanításban részesíti :) .Amit sikeresen teljesített is Gabcsika :) .
A felsorakozás és a felvonulás a kicsit hüvősebb idő ellenére is fergetegesre sikeredett.A tombola húzásra már kellően elfáradtunk de megérte ott maradni egy pólóval lettem gazdagabb.Így a megvásárolt pólók mellé nyertem egyet és ebben az évben lett 4 kispolskis pólóm :)
Sajnos a vihar rendesen hazavágta a vasárnapi napot. :( Óriási szél és esőzésben bontottunk sátrat és igyekeztünk minél előbb hazaérni.
Köszönet özönet:
-A szervezőknek akik ismét kitettek magukért
-Szintén nekik az új vásárolható cuccokért (az idei plakett nagyon ütős lett a dátum elírás ellenére is :) )
-azoktatóéknak a vacsiért és a vezetésért.
-Laceeeenak a meggyért és azért  a másik  "anyagért" amitől lángra kapott a leheletem :D
-mindenkinek aki eljött ott volt és emelte a hangulatot és a létszámot
 Veletek és még többen jövőre újból!!!!

bővebb galériám itt:

http://picasaweb.google.hu/raver126/NyariTaliAgard#


felsorakozásban dennis és a legénység :) Laceeee a bolt :D Gabcsi és Ancsa felvonuláskor villogóval ez így van :) rajtszámaink

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!