2010.04.04. Vasárnap

Vasárnapi program szerelés de nem egyedül, jött the.boss barátom is aki többek között a nelásskirácsért is jött amit nem kis kinlódások árán de feltettük, aztán a végén rájöttünk hogy lett volna egyszerűbb. Dennisnek akadtak némi index problémái amit testeléssel és egy kis kontaktsprayyel orvosoltunk(utóbbi a bajuszkapcsolóhoz került :) )Beára felkerültek a ködlámpák és újra kellett vezetékezni a belső világítást teljesen.De végre már müködik ajtó nyitásra. :) Az élet apró örömei :D .
A mult héten tettük egy kört  sötétben és rájöttünk hogy Dennis bal fényszórója és Bea jobb fényszórója nem az igazi ,beállogattuk  azokat is.Természetesen egész délután poénokkal volt teli, így igazi a közös szerelés.Kedves barátnőink eközben az étkezőben tojást festettek üvegfestékkel, úgy érzem kell reggel locsolni. :D .A nap lezárásaként átnéztük a lehetséges szálláshelyeket nyaralásra.

ködlámpákkal Dennis a nelásskiráccsal :D

Kommentek

KeMa

Én a ködlámpákat a lökhárító alá tettem volna. Legalábbis, ködben úgy többet ér szerintem :)

Kap majd a kocsi külsõ fényezést? (bocs, ha ez az infó korábban már szerepelt, felületesen olvasom mostanában a blogokat)

Plósz Gyula

KeMa #43193:
ködlámpát én is inkább lentre tenném,fent szart se ér :)

KeMa

Plósz Gyula #43216: Ellenben sokkal csúnyább is :D

Plósz Gyula

KeMa #43220:
igy van ;)

raver

KeMa #43220:
Plósz Gyula #43242:
Jogos, de ez a lökháritó nem olyan valahogy mint a másik a kék ami volt, ezen nincs merevítés a müanyag belsõ részén , sõt szerintem az alja is rövidebb.vagy nem tudom, tervbe van egy konzol a tartócsavarok alá, odapróbáltam alulra is , igen szebb ;)

raver

KeMa #43193:
Olyan szép sárga szine lesz de kékek nélkül.

KeMa

raver #43280: Na, az nagyon jól hangzik!

raver

KeMa #43281:
Meg ha eljutunk oda hogy fényezõ felé vesszük az irányt akkor ugyis lesznek felétek kérdéseim :)
Addig szegényke ilyen szép szinesen futkorászik az utakon :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!