2010.04.03. Szombat

Egy szép tavaszi nap és egy hirtelen felindulásból elkövetett kirándulás Csesznekre a vár levizuálása céljából. :) .Nem nagy a táv de még nem jártunk erre,pedig érdemes volt főleg a vár utca ahol egy kicsit keményebb emelkedő lepett meg, mert olyan öregemberesen haladtunk 40nel,na de aztán vissza 2 padlógáz. :D .a parkolóban igazi iwiw gyanús kép született Beáról,bár nincs iwiwem :D .Kisautó jól teljesített fogyasztása is átlagos.

http://picasaweb.google.hu/raver126/Csesznek20100403#

Hazafelére a rend éber őrei kicsit lehet bele rondítottak ebbe a szép napba , mert igazoltatáskor szóvá tették az országúton való autókázást tompított nélkül a beszélgetés kb így zajlott:( szerintetek megúszom ennyivel?)

Megállít a rendőr , és mert lakott területen kívül fényszóró nélkül mentünk.Megkérdezi hogy elismerem-e és hogy figyelmeztet, vagy helyszíni bírság feljelentés(pontosan így fogalmazott).A figyelmeztetést választottam, náluk volt a jogsi forgalmi, meg a lakcímkártya.Cb-n beszélt az őrssel gondolom én, majd visszaadta az összes papíromat szigorú arccal Szabolcs kérem figyelmesebben vezessen.
ez tetszik :) egy kis családi ház öre lehet? :D egy hid amit nem lehet használni sajnos belső látkép látkép

Kommentek

Karki

a cseszneki várnál már én is voltam túrázni egy fiat850klubos rendezvénnyel, tényleg szép hely. :) és a túra vezetõje pont annak az emelkedõnek az kezdeténél lassított le bevárni a többieket, amit említettél :) egyes, padlógáz ;)

Rendõrökre meg amit Gyula írt a cseviben. Tojni rá. ;)

raver

Karki #43138:
Ránk is néztek furán 2es nagy gáz :)

Dömi

Neked ez öreg hibád, hogy tompított nélkül furikázol!!! Tessék figyelni.

raver

Dömi #43232:
Pedig akkor nem is kellett megállni sehol sem ahol vissza kell venni a világítást a zene miatt :D
Igenis, értettem, figyelek :$

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!