2010.03.20. Szombat

Újra itt összevont blog a hét eddigi részéről.Csütörtök reggel hazahoztam Bea-t Nándytól, a hazafele út nem volt teljesen probléma mentes hátulról fura nyikorgó hang jött Ez kicsit elszomoritott egyrészt kerékcsapágyra gyanakodtam, másrészt másfél hónap kinlódás után nem ezt érdemelném.Délután jött nándy és a másik kasztnit illetve a megmaradt alkatrészeket hozta.Sikeresen lepakoltuk a régi kasztnit az utánfutóról.Majd kaptam tippeket tőle a nyikorgó hangra, amit későbbiekben meg is néztem.

A mai napon csak ugy peregtek az események, meló után reggel nekifeküdtem a rejtélyes nyikorgás felderitésének,széjjelszedtem a menesztő hardy környékét lezsiroztam ez ugy tünt hogy megoldja a helyzetet, közben előjött egy másik hang is de ez az elejéről mikor teljesen ki van tekerve a kormány az egyik irányba, Teló Nándynak hogy nézzük már meg hogy mi van má' .
De közben útba ejtettem a kedvenc bontómat :) Mert szükség volt egy új fűtés boxra egy képen minden rajta hogy még miket hoztam,ismét azt mondom hogy megérte benézni. :) Majd Nándy felé vettük az irányt ahol gyorsan kideritettük hogy a 13as téligumik érnek bele a sárvédőivbe,elől.és hátul pedig nem kerékcsapágy baj van hanem a másik oldalon is zsir hiánya a hardy menesztő féltengely magasságában, érdekes mert ezek le lettek kenve... Kapott újból zsirt olajat hogy ne nyafogjon :) .
Na mindent összevetve túl vagyunk ugy hirtelenjében az első 100km-en és probléma mentesen :D

köszönet özönet: az átépités első köréhez:
-Nándy az átépités főkoordinátorának
-Baluka a vontatásért felelős soförnek
-Istvánnak a karosszériásnak
-Gabcsikának barátnőmnek a biztatásért a kitartásért amikor tényleg csak fényképen láthatott ebben az időben
-Döminek Pákinak amikor ott voltak egyik nap a plusz jó hangulatért :)
-és aki kimaradt jelezze :D

A folytatásban már itthon épül tovább Bea a vasárnapi terv minél több cucc kitakarítása . rendberakása és visszapakolása a kasztniba.

pár kép az egyenlőre az itt tartunk új profilról,a bontóban vásárolt cuccokról, barátnőmről(lehet vele kellett volna kezdeni a listát :D ) és persze egy macsekról :D
előről feneke bontóból nekem :D barátnőm akinek köszönök mindent :) befogadott macsekunk :)

Kommentek

Dave07

Gratulálok. Remélem te nem jársz úgy mint én. Két hete van összerakva, de azóta nem jutok sehova a belsejével, mert folyamatosan mûszaki gonddal küzdök.:S

raver

Dave07 #42622:
köszi . elsõ fázis kész :D a többi meg itthon ahogy idõm engedi ma is haladtam irom is rögtön :D
kitartás menni fog az ;) bár voltam ugy hogy sosem lesz újból autó :)

Dave07

raver #42638:
Köszönöm, amúgy én is közel állok ehhez :S

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!