2010.02.27. Szombat

Folytattuk az átépítést szombaton, és vasárnapra is jut belőle,de azt majd holnap este.Éjjeles müszak után mentem Nándyhoz hajnali 7 magasságában.Első körben , bementünk a munkahelyére hogy kicsit le gőz borotváljuk a motort,váltót ráfért nagyon mint ahogy a képeken látszik is.ezek után elmentünk a festőemberhez akinél pihent az új kasztni festésre előkészítve mivel hétvégén nem dolgoznak, igy elhuztuk Nándyhoz hogy folytatódjon az átszépülés. Na persze a járt út helyett az elkerülő utat választottuk, akadt némi izgalom a sáros föld úton való vontatással,fejmagasságban repkedő sárdarabok, dehát ha egyszer valamit csinálunk legyen izgalmas :D .A műhelyben még jobban széjjelszedtük a kasztnit(nem hittem volna hogy még van rajta széjjelszedni való). Teljesen ki van takarítva,a padlólemezen semmi kosz, tényleg enni lehetne róla.leengedtük a régi autóból a benzint nem kis trükkel,alul egy kép róla fejtsétek meg hogyan :D .Kivettem a kulisszát ,hogy a nemrégiben bontózott kerüljön a helyére.Majd Nándy megcsinálta a kéziféket 4et kattanik és nem lehet elmozdítani az autót,szóval tuti lett.Közben kiderült hogy a hátsó kábelköteget sem tudjuk használni akkora átkötések összevisszaságok vannak igy az is kibontásra került.
 Közben Dömi telefonált Nándynak hogy ráér és akkor menjünk el gipszkartonokért a kék/sárga áruházban mert Nándy mühelye még épülőben van.A kipakolás végére megérkezett Páki is egy garnitura fékpofákért amit Dömi intézett neki. minitali alakult :) . Holnap már gözerővel összepakolás lesz. :) és lassan csak csak elkészülünk.
motormosás előtt a váltón látszik az igazi különbség és a járólapon a kosz :D hogyan folyik magától a benzin? ilyen felállásban:D a megszokott müszerfal hely a helyén :) Nándy szépen levédi az ablakkeretet(nem látta mikor fényképezem :D)

Kommentek

Andrei

a gumiból a levegõ nyomást csinál a tankba a visszafolyó ágon keresztül, ami kinyomja a szívóágon lévõ csövön a benzint
ez jó, de pár deci marad benne :)

Csacsa

Szia


a lökhárítók fel kerülnek?tudod melyik amit vettél nyári talin :)

Dave07

Remélem tavaszi talira kész lesz és jöttök is... Sok sikert hozzá!

Dömi

Te is lazán nyomod. De tényleg szólni kellet volna, hogy szerelõs napról van szó, és akkor úgy öltözök.

Ja és köszi, hogy tükröm voltál tolatáskor :)

KeMa

áhá! Trabant kereke kell egy ilyen mûvelethez.... Az jó. Olyanoo van...

Hajrá. Már nincs sok hátra!

raver

Andrei #41853:
KeMa #41857:
utánfutó pótkerék volt :D , valamit ki kellett találni, mert a tüdõvel való fujás nem menõ.,Nándy ötlete volt.
Kondráth Csaba #41854:
persze , csak már ott tartanánk.
Dömi #41856:
szóltam, maradj szerelni :D meg beszéltük mösönön is egyszer igaz konkrétat nem,bocsi:( . jah a tolatás az nem volt semmi mutatvány , király mutatvány volt :D ..

Este folyt köv.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!