2009.04.15. Szerda

Na a jó után jöjjön vmi rosszabb is, de először egy kis E-gyujtás:
200 km ebből fele 4 emberrel város országut , nagyon jól teljesített a kicsike , határozottan állithatom h érezni h ott van :D a kis apróság :)
na és hazafele fura mód nem jelzett az indexvisszajelzőm balos irányba , na vagy kiégett izzó vagy vmi más van.
tegnap reggel ébredés után azonnal megnéz.. hát nem az izzó égett ki :D sőt amikor probáltam érdekes látványra lettem figyelmes bal hátsó lámatestnél, az indexre villogott a féklámpa, elakadásjelzőre meg villogott az egész bal hátulja :D összevissza mint vmi karácsonyfa sor ., gyors meghatározás itt vmi nem jó,mivel eléggé oxidáltnak  és hervadtnak tünt az egész gondoltam megérett egy cserét is , meg ugyis régern jártam a bontóba :D na hamar meglett amiért mentem egy uj foglalat , de sajna egy árva polskival találkoztam a  bontóba és ami kellett volna még, az eléggé elgyötört állapotban volt.. na majd később szerencsét probálunk.
Új foglalat beépitt , és hibakeresés valószinű testelés.., és gyors teló Nándynak aki adott pár tippet hogy hogyan és mit csináljak, némi vezetékezés után már újból minden izzó a megfelelő funkciót látja el ,
köszi Nándy a segitséget

Kommentek

Dömi

a gyarmati bontó hátsó épületében az ajtóból nézve bal hátul, az ablaknál van a polski részleg.
Ha nem tetted ott is érdemes körülnézni!

Sztancsik Viktor

Na, akkor ezek szerint jól szuperál a kis szerkentyû. Én pénteken tesztelem le az én példányomat egy Majsa-Salgótarján úttal. :) De szerintem nem lesz vele gondom. :) Legalábbis nagyon remélem.

raver

Dömi #32167:
igen tudom , körbelesek mindig mindenhol :)
Sztancsik Viktor #32170:
nem lesz vele bajod :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!