2008.12.27. Szombat

Ilyen egy Tuti kistali felénk Dömi szervezésében :D :D

Tali 15,00kor a szokásos helyen, hát az erősen konvergál egy meleg hely felé... hát az kicsit későbbre volt tervezve 18,00ra, de addig is jól , kellemesen és gyorsan telt az idő a szokásos parkolós, beszélgetés után , autóztunk egyet 18.00ig :) Ami abból állt , hogy a környéken felelhető körforgalmat érintve - akár többször is - pár kör megtétele után menjünk tovább :) az autósók legnagyobb örömére vagy bánatára ( utóbbi annyira nem érdekelt minket :D ) .Miután a város összes körforgalmából már kiutáltak minket :D Megnéztük a viztornyot is de csak kivülről mert zárva volt..:( , nem baj,körforgalmaztunk tovább :) majd leparkoltunk pár kör megtétele után nem messze a pizzériától :) Szép látvány volt a háttérben a kivilágitott híd.
Zozyk intézte a pizzéria helyfoglalását, nem tudtuk eldönteni h tudás vagy szerencse , de pont 15 helyre foglalt asztalt mint ahányan voltunk :) .Természetesen a jó hangulat adott volt "szereltünk" hülyéskedtünk , ja a pizza nagyon jó volt :) Csanak önkéntes tanácsadást tartott szerelés ügyben :) csak sorba kellett állni :D  
A parkolóból még akik egyfelé mentünk , tettünk  egy kis tisztelet kört  persze h az összes környékbeli körforgalmat érintve... :D  Majd jöttünk haza.
Köszi Döminek a szervezést és az összes körforgalom fellelési helyét :D
gyülekező víztoronynál víztoronynál2 körforgalmazás :D a híd előtt várakozás a pizzéria bejáratánál

Kommentek

Dömi

Köszi, hogy jöttetek :)
Az étteremrõl késõn derült ki, hogy 6kor nyit, különben átraktam volna 4-re a találkát. :)
ÉS azért parkoltunk messze, mert közelebb nem nagyon tudunk megállni ennyi autóval :) És nem is lett volna szép híd a háttérben.

raver

Dömi #27300:
épp így volt a jó :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!