2008.06.13. Péntek

A mai napra is jutott esemény :) meló után villámléptekkel gurultam Miki klubbtársunkhoz a telefonom leegyeztetett optikai cumokért, mivel Mikinek sietős dolga akadt ezért csak két pillantást tudtam vetni kis kedvencére egy fiat 500ra.
 Mivel egyrészt Veszprémnek jutok haza legközelebb Almádi felől és 18,00 óra is közeledett rendesen így nem kellett nagyon rábeszélnem magam hogy a veszprémi kistali felé vegyem az irányt :) .Részemről gyors és rövid eszmecsere volt mindenkivel, pár szó mert szombat reggel kelés és meló:(. Haza fele beugrottam a nonstop hipermarketbe és ujonc polskis társunkkal egy gyors "minitali"keretén belül felvázoltam a nyári talaálkozó előnyeit, örömmel láttam hogy a szorólap kint figyelt autója szélvédőjén,így nem nagyon kellett gyözködöm hogy mindenképpen ott a helye juli 18-20án Velencei tónál :)

Kommentek

CsuTee

...és a bontó? :)

raver

CsuTee #19530:
az sem maradt el... :( csak este már nem volt erõm neked pü-t irni . a csõ egy helyen kicsit meg van fáradva látszik a szövésminta, és eléggé el van hártyásodva... hát nem tudom, ha kell leszedem,de szereintem nem érdemes

CsuTee

raver #19567:
akkor nem kell, nem hiányzik nekem ,hogy valamelyik nagy útnál katapultáljon:(
Köszi hogy megnézted :)

raver

CsuTee #19604:
nincs mit.Nem felejtek csak néha :)
sajna Gabi703 is hasonlóan járt a kalaptartóval.. elég hervadt állapotban volt az is..

CsuTee

raver #19618:
Karbi AC-t mex- et is nézted?

raver

CsuTee #19621:
ezekhez nem értek:S:S h mi jó mi nem jó meg azt se tudom h merre van benne olyan fura az a motor :D :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!